NVR langattomasta PNI House WiFi550 -sarjasta

NVR PNI Housen WiFi550 langattomasta sarjasta, 8 1080P kanavaa

PNI House WiFi660 NVR 8 kanavaa ja 8 huonetta

PNI House WiFi660 NVR Video Surveillance Kit -paketti 8 kanavaa ja 8 langatonta ulkokameraa 3MP, P2P, IP66

PNI House WiFi660 NVR videovalvontapaketti ja 4 langatonta kameraa, 3MP ja 1tb HDD mukana

PNI House WiFi660 NVR-videovalvontasarja ja 4 langatonta kameraa, 3MP, P2P, IP66 ja 1TB HDD mukana
307,71 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
PNI-WF660-1TB

PNI-WF660 - Videovalvontasarja PNI House WiFi660 NVR 8 kanavaa ja 4 langatonta ulkokameraa 3MP, P2P, IP66Pääsy- ja valvontamenetelmät

PNI House WiFi660 -videovalvontasarjaa voidaan ohjata paikallisesti tai etänä mobiililaitteista Android- ja iOS-yhteensopivan XMEye- sovelluksen kautta ja PC:ltä General CMS -ohjelmiston kautta. CMS-ohjelmiston asennustiedosto löytyy pakkauksen mukana toimitetulta CD-levyltä tai sen voi ladata nettisivuiltamme tuotesivun Lataa-osiosta.

PNI House WiFi660 videovalvontasarja

Langaton kommunikaatio

Voit yhdistää kameran Internetiin langattoman verkon kautta. Yhdistä kamera myös NVR:ään myös langattoman yhteyden kautta. Suurin WiFi-lähetysetäisyys on 100 m (avomaalla).

PNI-WIFI660-3

PNI-IP660-4

4 ulkohuonetta

PNI House WiFi660 -sarja sisältää tallennusyksikön (NVR) ja 4 kameraa, joita voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona, mikä mahdollistaa kotisi tai yrityksesi valvonnan mistä tahansa, missä sinulla on Internet-yhteys.

8-kanavainen NVR

Paketissa olevan NVR:n avulla sinulla on mahdollisuus tallentaa ja toistaa kuvia kahdeksasta Full HD -videovalvontakamerasta (4 mukana sarjassa + 4 voidaan ostaa erikseen) . Kuvien tallentamista varten voit liittää NVR:ään sisäisen kiintolevyn, jonka kapasiteetti on enintään 6 Tt.

PNI-WIFI660-6

PNI-WIFI660-2

Nauhoitus yöllä

Kaikki 4 kameraa on varustettu neljällä IR+FloodLight-LEDillä, laitteella, joka tarjoaa laadukasta videokuvaa yöllä jopa 30 metrin etäisyydeltä.

Internetin ohjaus

Nyt voit katsella reaaliajassa etänä PNI House WiFi660:n ottamia kuvia. Lisäämme myös täyden pääsyn järjestelmään, jonka avulla voit: asetukset, katsella tallenteita, ladata tallenteita jne. Toinen etu tässä tapauksessa on, että pakkauksessa olevaa NVR:ää voidaan käyttää etäyhteyden kautta Internetin kautta P2P-yhteyden kautta ilman, että reitittimessäsi tarvitaan erityisiä määrityksiä.

Androidille ja iOS:lle suosittelemme Xmeye -sovellusta.

PNI-IP660-1

Videovalvontasarja PNI House WiFi660 NVR

Katso reaaliajassa

Valvontajärjestelmien kehityksen myötä HDD-valmistajat ovat luoneet niille omistettuja ratkaisuja. Valvontajärjestelmien maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme siis käyttämään vain valvontajärjestelmille tarkoitettuja kiintolevyjä.

PNI-ST1000VX005 - Sisäinen kiintolevy Seagate SkyHawk HDD 1TB CCTV ST1000VX005näyttää

Katso lisää. Säilytä lisää.

DVR- ja NVR-laitteille optimoidut SkyHawk-tallennuslaitteet on viritetty 24 × 7 -tallennukseen jopa 10 TB:n kapasiteetilla. Parannetulla ImagePerfect-laiteohjelmistolla varustettu SkyHawk auttaa minimoimaan kaatuneita kuvia ja seisokkeja kolminkertaisella työmäärällä tietokoneen kiintolevyyn verrattuna ja on valmis tallentamaan jopa 90 % ajasta, samalla kun se tukee jopa 64 HD-kameraa.

SkyHawk Smart

Innovatiivinen ImagePerfect-laiteohjelmisto tarjoaa sujuvan ja selkeän videon suoratoiston pysyviin ja ympärivuorokautisiin valvontaympäristöihin - auttaen varmistamaan, että yrityksesi suojaustaso on aina mahtava.

smartrec

turvallisuutta

Turvassa

Anna itsellesi äärimmäinen mielenrauha SkyHawk-valvontalaitteiden avulla, etkä koskaan missaa kehystä edes ankarissa ympäristöissä. SkyHawkin äärimmäinen kuormitusluokitus, alhainen virrankulutus ja NVR-valmius suunnittelu voivat parantaa pitkän aikavälin luotettavuutta. SkyHawk voi toimia turvallisesti myös käyttölämpötiloissa - 0°C - 70°C - kun taas iskunkestävät komponentit tarjoavat lisäsuojaa kentällä.

Videoesitys

PNI House WiFi660 NVR 8 channel video surveillance kit EN

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PNI House WiFi660 NVR videovalvontapaketti ja 4 langatonta kameraa, 3MP ja 1tb HDD mukana
Arviosi