CB PNI Extra 48 -antennin korvaava piikki

CB PNI Extra 48 -antennin korvaava piikki

LED2000-1

CB PNI LED 2000 -antenni SO-239-kierteellä, pituus 90 cm, 26-28 MHz, 500 W, palaa lähetyksen aikana

CB PNI S60 antenni perhosella, piikin pituus 59 cm, kiinnikkeellä, 4 m kaapeli ja PL-pistoke, lasikuitu

CB PNI S60 -antenni perhosella, kiinnike, kaapeli ja PL-pistoke
20,93 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
PNI-S60CAB

suorituskyky-antenni-cb

CB-antennin suorituskyky

Tuotteen suorituskyky liittyy läheisesti antennin teknisiin ominaisuuksiin ihanteellisissa asennus- ja käyttöolosuhteissa: SWR <= 1,2:1, suurin käytetty teho 200 W, impedanssi 50 ohmia, lasikuitu jne.

Viestintäetäisyys

Viestintäetäisyys on toinen ratkaiseva tekijä CB-antennin hankinnassa ja käytössä. Siten 10 km:n viestintäetäisyys saavutetaan ihanteellisissa työoloissa: kalibroitu antenni, avoin kenttä ilman esteitä, asema lain sallimalla maksimiteholla 4W ja normaalilla vastaanotolla. Kaikki esteet, kuten kukkulat, vuoret, rakennukset, seinät, voivat lyhentää tätä etäisyyttä.

suorituskyky-antenni-cb

suorituskyky-antenni-cb

Antenni pituus

Antennin pituus on toinen erittäin tärkeä tekijä, joka voi vaikuttaa viestintäetäisyyteen liikenteessä. Näin ollen mitä pidempi antenni on, sitä laajempi toiminta-alue. PNI S60 -antenni on 59 cm pitkä.

RG58 kaapeli

Kaapelin pituus on 4 m, joten voit asentaa antennin missä tahansa ajoneuvossa, jolloin voit silti muodostaa yhteyden CB-radioasemaan.

Koaksiaalinen RG58

suorituskyky-antenni-cb

Säädettävä kulma

Tätä antennia voidaan kallistaa sen mukana toimitetun perhosruuvin avulla käytäville, autotalleille tai matalakorkeille pysäköintialueille. Näitä tilanteita lukuun ottamatta yli 30 asteen kaltevuutta ei suositella, koska se voi vaikuttaa antennin suorituskykyyn.

Videoesitys

CB PNI S60 antenna with butterfly, mount UK

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CB PNI S60 antenni perhosella, piikin pituus 59 cm, kiinnikkeellä, 4 m kaapeli ja PL-pistoke, lasikuitu
Arviosi