PNI House WiFi722 -videovalvontasarja

PNI House WiFi722 -videovalvontasarja, 4-kanavainen 1080P, langaton, IP66, ONVIF

PNI House IPMAX POE 3 -videovalvontasarja

PNI House IPMAX POE 3 -videovalvontasarja, NVR 4 POE-portilla, ONVIF ja 4 kameraa IP 3MP, ulkona, Power over Ethernet, siruntunnistus, liiketunnistus, 4 kaapelia, virtalähde, hiiri

PNI House WiFi660 NVR 8-kanavainen videovalvontasarja 4 langattomalla ulkokameralla 3MP, P2P, IP66

Videovalvontasarja enintään 8 kanavalla. 3MP tai 4 kanavaa 5MP. Mukana 4 langatonta 3MP ulkokameraa.
230,26 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
PNI-WF660

Pääsy- ja valvontamenetelmät

PNI House WiFi660 -videovalvontasarjaa voidaan ohjata paikallisesti tai etänä mobiililaitteista Android- ja iOS-yhteensopivan XMEye- sovelluksen kautta ja PC:ltä General CMS -ohjelmiston kautta. CMS-ohjelmiston asennustiedosto löytyy pakkauksen mukana toimitetulta CD-levyltä tai sen voi ladata nettisivuiltamme tuotesivun Lataa-osiosta.

PNI House WiFi660 videovalvontasarja

Langaton kommunikaatio

Voit yhdistää kameran Internetiin langattoman verkon kautta. Yhdistä kamera myös NVR:ään myös langattoman yhteyden kautta. Suurin WiFi-lähetysetäisyys on 100 m (avomaalla).

PNI-WIFI660-3

PNI-IP660-4

4 ulkohuonetta

PNI House WiFi660 -sarja sisältää tallennusyksikön (NVR) ja 4 kameraa, joita voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona, mikä mahdollistaa kotisi tai yrityksesi valvonnan mistä tahansa, missä sinulla on Internet-yhteys.

8-kanavainen NVR

Paketissa olevan NVR:n avulla sinulla on mahdollisuus tallentaa ja toistaa kuvia kahdeksasta Full HD -videovalvontakamerasta (4 mukana sarjassa + 4 voidaan ostaa erikseen) . Kuvien tallentamista varten voit liittää NVR:ään sisäisen kiintolevyn, jonka kapasiteetti on enintään 6 Tt.

PNI-WIFI660-6

PNI-WIFI660-2

Nauhoitus yöllä

Kaikki 4 kameraa on varustettu neljällä IR+FloodLight-LEDillä, laitteella, joka tarjoaa laadukasta videokuvaa yöllä jopa 30 metrin etäisyydeltä.

Internetin ohjaus

Nyt voit katsella reaaliajassa etänä PNI House WiFi660:n ottamia kuvia. Lisäämme myös täyden pääsyn järjestelmään, jonka avulla voit: asetukset, katsella tallenteita, ladata tallenteita jne. Toinen etu tässä tapauksessa on, että pakkauksessa olevaa NVR:ää voidaan käyttää etäyhteyden kautta Internetin kautta P2P-yhteyden kautta ilman, että reitittimessäsi tarvitaan erityisiä määrityksiä.

Androidille ja iOS:lle suosittelemme Xmeye -sovellusta.

PNI-IP660-1

Videovalvontasarja PNI House WiFi660 NVR

Katso reaaliajassa

Valvontajärjestelmien kehityksen myötä kiintolevyjen valmistajat ovat luoneet niille omistettuja ratkaisuja. Valvontajärjestelmien maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme siis käyttämään vain valvontajärjestelmille tarkoitettuja kiintolevyjä.

Videoesitys

PNI House WiFi660 NVR 8 channel video surveillance kit EN

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PNI House WiFi660 NVR 8-kanavainen videovalvontasarja 4 langattomalla ulkokameralla 3MP, P2P, IP66
Arviosi