Kaasuanturi PNI GD-01

PNI GD-01 -kaasianturi, ääni- ja valovaroituksella, nestekaasulle, maakaasulle, kivihiilikaasulle yhteensopiva PNI V-02 -magneettiventtiilin kanssa

Sarja PNI-kaasutunnistin GD-01 ja magneettiventtiili PNI V-02 -koodi 2014172

Kaasunilmaisinsarja, joka koostuu PNI GD01 -kaasuantureista ja PNI V02 -kaasumolenoidiventtiilistä.
29,34 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
2014172

Kaasuanturi PNI GD-01

Puolijohdekaasuanturi

PNI GD-01 -sarjan kaasuilmaisinta käytetään maakaasun (metaani), nestekaasun (pääkomponentit: propaani, butaani) ja kivihiilikaasun havaitsemiseen.

Kun palavan kaasun vuoto ylittää standardin (20%LEL), kaasunilmaisin lähettää jatkuvan 70 dB:n äänihälytyksen ja punaisen LEDin palamisen.

Sisäänrakennetulla puolijohdeanturilla on pitkä käyttöikä (jopa 5 vuotta), monipuolisuus ja korkea sietokyky äärimmäisiä ympäristöolosuhteita ja syövyttäviä ympäristöjä vastaan.

Huomautus: Anturi ei pysty havaitsemaan myrkyllisiä kaasuja, kuten hiilimonoksidia (CO).

Ääni- ja valohälytys

Kun kaasupitoisuus saavuttaa esiasetetun tason, laite antaa visuaalisen ja äänimerkin. Punainen LED vilkkuu usein ja kuuluu jatkuva piippaus. Jos ilmaisin on kytketty solenoidiventtiiliin, se lähettää sähköpulssin siihen. Solenoidiventtiili sulkee kaasun virtauksen.

Vähintään 70 dB:n hälytysääni vähentää räjähdysvaaraa ja suojaa omaisuutesi ja perheesi henkeä ja turvallisuutta.

Äänihälytyksen lopettamiseksi irrota ilmaisin pistorasiasta tai odota, kunnes hälytyksen laukaisevan kaasun pitoisuus on laskenut. Kun hälytyksen laukaisenut syy on poistettu, voit avata kaasuvirran uudelleen nostamalla magneettiventtiilin punaista painiketta (magneettiventtiili ei sisälly toimitukseen).


Älä koskaan jätä hälytystä huomiotta!

Kaasuanturi PNI GD-01

Kaasuanturi PNI GD-01

Turvallisuus ja energiansäästö

Plug and play -liitäntätila tekee PNI GD-01 -sarjasta erittäin helpon ja käytännöllisen asentaa. Paloa hidastava ABS-muovi on hometta, tuholaisia, korroosiota estävää ja helppo puhdistaa.

Alle 3 W:n virrankulutuksella ja alhaisella hyllyhinnalla PNI GD-01 -sarja auttaa sinua rakentamaan henkilökohtaista turvallisuutta. Sarjaa voidaan käyttää laajasti ravintoloissa, keittiöissä, sairaaloissa, hotelleissa, öljytehtaissa, autotalleissa, huoltoasemissa ja niin edelleen.

Testausmenetelmä

Samalla kun pidät sytytinpainiketta painettuna, tuo sytytin lähemmäksi ilmaisimen kaasun sisääntuloa ja vapauta kaasu hitaasti (älä sytytä sytytintä, anna kaasun vain poistua). Kun kaasupitoisuus anturin ympärillä saavuttaa standardin, se laukaisee hälytyksen, joka soi, kunnes kaasun tilavuus ympäristössä laskee hälytyspisteen alapuolelle.

Huomautus: Anturin lämpenemisaika on noin 2-3 minuuttia. Tänä aikana kaasutesti ei toimi . Lämpenemisjakson lopussa ilmaisin antaa vahvistusäänen. Tämän hetken jälkeen ilmaisin siirtyy normaaliin toimintatilaan.

Kaasuanturi PNI GD-01

Kaasuanturi PNI GD-01

Asennus

Maakaasu koostuu metaanikaasusta , joka on ilmaa kevyempää. Vuodon sattuessa maakaasu nousee kattoon ja kerääntyy kattoa ympäröiville alueille. Siksi maakaasua varten ilmaisin asennetaan 30 cm katon alapuolelle ja 1,5 m etäisyydelle kaasulähteestä.

Nestekaasu koostuu propaanin ja butaanin seoksesta, joka on ilmaa raskaampaa. Jos nestekaasua vuotaa, se putoaa maahan. Siksi nestekaasua varten ilmaisin on asennettava 30 cm lattian yläpuolelle ja 1,5 m etäisyydelle kaasulähteestä.

Huomautus: Älä asenna kaasuilmaisinta paikkaan, jossa on paljon vesihöyryä, koska se voi vahingoittaa anturia ja laukaista vääriä hälytyksiä.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Sarja PNI-kaasutunnistin GD-01 ja magneettiventtiili PNI V-02 -koodi 2014172
Arviosi