PNI House IPMAX POE 3 -videovalvontasarja

PNI House IPMAX POE 3 -videovalvontasarja, NVR 4 POE-portilla, ONVIF ja 4 kameraa IP 3MP, ulkona, Power over Ethernet, siruntunnistus, liiketunnistus, 4 kaapelia, virtalähde, hiiri

NVR langattomasta PNI House WiFi550 -sarjasta

NVR PNI Housen WiFi550 langattomasta sarjasta, 8 1080P kanavaa

PNI House IPMAX POE 3LR -videovalvontasarja, NVR 4 POE-portilla ja 10 verkossa, ONVIF ja 4 kameraa IP 3MP:llä, ulkona, Power over Ethernet, siruntunnistus, liiketunnistus, 4 kaapelia, virtalähde, hiiri

POE-videovalvontajärjestelmä 4 3MP-kameralla. Tukee jopa 10 4K (8MP) kameraa.
261,65 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
PNI-IPMAX3LR

Pääsy- ja valvontamenetelmät

PNI House IPMAX POE 3LR:tä voidaan ohjata paikallisesti tai etänä mobiililaitteista Android- ja iOS-yhteensopivan XMEye- sovelluksen kautta ja PC:ltä General CMS -ohjelmiston kautta. CMS-ohjelmiston asennustiedosto löytyy pakkauksen mukana toimitetulta CD-levyltä tai sen voi ladata nettisivuiltamme tuotesivun Lataa-osiosta.

PNI House IPMAX2 videovalvontasarja

Videovalvontasarja PNI House IPMAX POE 3LR

4 POE 3LRMP -kameraa. H.265 AI -videon pakkaus

PNI House IPMAX POE 3LR -valvontajärjestelmä sisältää tallennusyksikön (NVR) ja 4 POE-kameraa, joita voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona.

Järjestelmä tallentaa kuvaa ja ääntä 4 POE 3LRMP -kameran (2304 x 1296px) kautta, joissa on sisäänrakennettu mikrofoni . Saat uskomattoman kirkkaita ja selkeitä kuvia aidoissa väreissä. 4 IR-LEDiä ja taskulamppu (valkoinen valo) takaavat näkyvyyden yöllä jopa 15 metrin etäisyydeltä.

Optimoi tallennustilasi (tukee jopa 8 Tt:n kiintolevyä, HDD ei sisälly toimitukseen) H.265AI/H.265+ -videopakkauksella, uusimmalla ja tehokkaimmalla pakkaustekniikalla ilman, että se vaikuttaa videon laatuun.

9 kanavaa enintään 4K (8MP)

PNI House IPMAX POE 3LR -valvontajärjestelmä tukee 4 POE-kameran liittämistä (suoralla liitännällä NVR:n 4 POE-porttiin) tai 9 POE-kameran (POE-kytkimen kautta) yhdistämistä enintään 8MP (4K) tai 9 :n verkkoliitäntää. IP-kamerat enintään 8 MP (4K).

Videovalvontasarja PNI House IPMAX POE 3LR

Videovalvontasarja PNI House IPMAX POE 3LR

liittimet

Sinulla on mahdollisuus liittää usean tyyppisiä näyttöjä, laite on varustettu HDMI- ja VGA- ulostulolla. NVR:ään asennetulle kiintolevylle (kiintolevy ei sisälly) tallennetut videotallenteet voidaan ladata paikallisesti USB-tikulle USB2.0-liitännän kautta tai etäyhteyden kautta suoraan PC:lle. NVR voidaan yhdistää Internetiin RJ45 LAN -portin kautta.

POE (Power over Ethernet)

Yksi Ethernet-kaapeli tarvitaan, jotta videosignaali lähetetään samanaikaisesti NVR:lle ja virta kameroihin. Turvallinen, vakaa ja luotettava vaihteisto. Joten sinun ei tarvitse enää huolehtia kameroiden kytkemisestä ja pitkistä kaapeleista, jotka voivat vaikuttaa kuvan laatuun. Kamerat toimivat jopa 100 metrin pituisilla CAT5-CAT7 verkkokaapeleilla. Pakkaus sisältää 4 kpl 18,3 metrin Ethernet-kaapelia.

Helppo asennus ja etäkäyttö XMEye-sovelluksen kautta

Todellinen Plug and Play -asennus, erittäin helppo asentaa, määrittää ja hallita. Voit kauko-ohjata ja katsella kuvia reaaliajassa tai toistaa tallenteita puhelimen, XMEye-sovelluksen, CMS-ohjelmiston (Windows) tai Internet Explorer -selaimen kautta.

Videovalvontasarja PNI House IPMAX POE 3LR

Videovalvontasarja PNI House IPMAX POE 3LR

Ihmisen kasvojen ja muodon tunnistus

PNI House IPMAX POE 3LR -valvontajärjestelmä tukee ihmisen kasvojen tai ihmisen muodon tunnistamistoimintoa (liitetyistä kameroista riippuen) ja tallentaa omaan muistiinsa kasvojen eri asennot, joiden perusteella käyttäjä voi valita videotallenteita.

Yhteensopiva tallennusyksikkö

PNI House IPMAX POE 3LR tukee enintään 8 Tt:n kiintolevyn liittämistä. Suosittelemme käyttöä vain valvontajärjestelmille omistettujen kiintolevyjen kanssa, joiden luotettavuus, kestävyys ja laatu on taattu 24/7.

Videovalvontasarja PNI House IPMAX POE 3LR

Yhteensopivat tuotteet

PNI IP3POE videovalvontakamera IP, 3MP Sisäinen kovalevy Seagate SkyHawk HDD 1TB CCTV ST1000VX005
PNI IP3POE videovalvontakamera IP, 3MP

Videoesitys

PNI House IPMAX POE 3LR video surveillance kit EN

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PNI House IPMAX POE 3LR -videovalvontasarja, NVR 4 POE-portilla ja 10 verkossa, ONVIF ja 4 kameraa IP 3MP:llä, ulkona, Power over Ethernet, siruntunnistus, liiketunnistus, 4 kaapelia, virtalähde, hiiri
Arviosi