GPS-navigointijärjestelmän PNI L807 PLUS -näyttö 7

PNI L807 PLUS GPS-navigointijärjestelmä 7 tuuman näyttö, 800 MHz, 256 Mt DDR, 8 Gt sisäinen muisti, FM-lähetin

GPS-navigointijärjestelmä

GPS-navigointijärjestelmä + DVR PNI S916 PRO 7 tuuman näyttö Android 6.0:lla, 16 Gt muistia, 1 Gt DDR3 RAM-muistia

GPS-navigointijärjestelmä PNI L810 7-tuumainen näyttö, Eurooppa-kartta Mireo Älä paniikkiin + Kartta-elämän päivitykset

GPS-navigointijärjestelmä PNI L810 7 tuuman näyttö, Mireo Don't Panic Europe -kartta + Elinikäiset karttapäivitykset, 800 MHz, 256 Mt DDR, 8 Gt sisäinen muisti, FM-lähetin
94,19 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
PNI-L810-HM

Kannettava navigointijärjestelmä PNI L810 7 tuumaa

7" näyttö

7 tuuman näyttö on erittäin herkkä ja tarkka kosketukseen. Pakkauksessa oleva kynä tarjoaa paljon tarkemman hallinnan ja valikoissa liikkumisen kuin sormien käyttäminen.

FM lähetin

Kannettava PNI L810 -navigointijärjestelmä on varustettu FM-lähettimellä. Se mahdollistaa navigoinnin sisäiseen/ulkoiseen muistiin tallennettujen kappaleiden lähettämisen auton FM-radioon.

GPS PNI L810 7 tuumaa

PAM Kannettava navigointijärjestelmä PNI L810 7 tuumaa

Sisäinen muisti

Sisäinen navigointimuisti on 8 Gt, mikä tarkoittaa, että voit integroida monimutkaisia karttoja tai lisätä multimediatiedostoja.

Tehokas prosessori

GPS-sijainnin vastaanotto ja näyttäminen kartalla tapahtuu välittömästi uuden tehokkaamman MSB 2531 -prosessorin ansiosta, jonka nopeus on 800 MHz ja 256 Mt RAM-muistia.

PNI L810 kannettava navigointijärjestelmä

PNI L810 kannettava navigointijärjestelmä

Johdotus

PNI L810 -navigointiliitäntä koostuu miniUSB-portista, micro SD -paikasta lisäkartoille tai multimediatiedostoille sekä kuulokeliitännästä.

Multimediasoitin

GPS-yksikössä on kolme tärkeää toimintoa: videosoitin, äänisoitin ja valokuvasoitin. Se tukee videotiedostoja, kuten: AVI, WMV ja äänitiedostoja: MP3 ja WAV. Se tukee myös JPG-, BMP- ja PNG-muotoja.

Kannettava navigointijärjestelmä PNI L810 -näyttö 7

kuvan kuvaus

Euroopan kartta Mireo Don't Panic

PNI L810 GPS on varustettu Mireo Don't Panic -navigointiohjelmistolla ja Full Europe -kartalla, joka hyötyy ilmaisista päivityksistä koko elämän ajan (laitteen koko toiminnan ajan).
Navigointijärjestelmä käyttää intuitiivista käyttöliittymää, yksinkertaista ja helppokäyttöistä, edistyneitä hakumenetelmiä ja nopeutta reittien laskennassa. Se tarjoaa käyttäjälle tietoa alueellisista kiinnostavista paikoista, ravintoloista, huoltoasemista ja paljon muuta.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GPS-navigointijärjestelmä PNI L810 7-tuumainen näyttö, Eurooppa-kartta Mireo Älä paniikkiin + Kartta-elämän päivitykset
Arviosi