img 1

Paketti Videovalvontapaketti PNI House WiFi550 NVR ja 8 langatonta kameraa, 1.0MP

PNI House WiFi650 -valvontapaketti

PNI-talon WiFi650 -valvontapaketti - 4 kameraa Full HD Wi-Fi P2P -kamera ja 12 tuuman LCD-näyttö

PNI-talon WiFi550 NVR -valvontapaketti ja 4 langatonta kameraa, 1,0 megapikseliä, mukana 1tb kiintolevy

PNI-talon WiFi550 NVR -valvontapaketti ja 4 langatonta kameraa, 1,0 megapikseliä, mukana 1tb kiintolevy
272,12 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
PNI-WF550-1TB

Pääsy- ja valvontamenetelmät

PNI House WiFi550 -videovalvontasarjaa voidaan ohjata mobiililaitteista Android- ja iOS-yhteensopivan Danale-sovelluksen kautta ja PC:ltä Dana CMS -ohjelmiston kautta. Löydät CMS-asennustiedoston pakkauksen mukana tulleelta CD-levyltä tai voit ladata sen nettisivuiltamme tuotesivun Lataa-osiosta.

Videovalvontasarja PNI House WiFi550

Langaton kommunikaatio

Voit yhdistää kameran Internetiin langattoman verkon kautta. Yhdistä kamera myös NVR:ään myös langattoman yhteyden kautta. Suurin WiFi-lähetysetäisyys on 100 m (avomaalla).

kamera ip wifi550

Videovalvontasarja PNI House WiFi550 NVR

4 ulkohuonetta

PNI House WiFi550 -sarja sisältää tallennusyksikön (NVR) ja 4 kameraa, joita voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona, mikä mahdollistaa kotisi tai yrityksesi valvonnan mistä tahansa, missä sinulla on Internet-yhteys.

8-kanavainen NVR

Paketissa olevan NVR:n avulla voit tallentaa ja toistaa kuvia 8 Full HD -videovalvontakamerasta. Kuvien tallentamista varten voit liittää NVR:ään sisäisen kiintolevyn, jonka kapasiteetti on enintään 4 Tt.

Videovalvontasarja PNI House WiFi550

Videovalvontasarja PNI House WiFi550 NVR

Nauhoitus yöllä

Kaikki 4 kameraa on varustettu 30 IR-LEDillä, jotka tarjoavat laadukasta videokuvaa yöllä, jopa 30 metriin asti.

Internetin ohjaus

Nyt voit seurata PNI House WiFi550:n ottamia kuvia reaaliajassa. Lisäämme myös täyden pääsyn järjestelmään, jonka avulla voit: asetukset, katsella tallenteita, ladata tallenteita jne. Lisäksi kokoonpanon yksinkertaistamiseksi pakkauksen NVR:ää voidaan käyttää Internetistä ilman erityisiä konfiguraatioita reitittimessä P2P-yhteyden kautta.

Androidille ja iOS:lle suosittelemme Danale-sovellusta.

Videovalvontasarja PNI House WiFi 400 NVR

Videovalvontasarja PNI House WiFi550 NVR

Katso reaaliajassa

Kuvat tallennetaan reaaliajassa ja niitä voi katsella NVR:ään VGA- tai HDMI-liitännän kautta liitetyn näytön kautta.

HDD yhteensopivuus

Valvontajärjestelmien kehityksen myötä HDD-valmistajat ovat luoneet niille omistettuja ratkaisuja. Valvontajärjestelmien maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi suosittelemme siis käyttämään vain valvontajärjestelmille tarkoitettuja kiintolevyjä.

hdd cctv

Esittelyvideo

Esittelyvideo

näyttää

Katso lisää. Säilytä lisää.

DVR- ja NVR-laitteille optimoidut SkyHawk-tallennuslaitteet on viritetty 24 × 7 -tallennukseen jopa 10 TB:n kapasiteetilla. Parannetulla ImagePerfect-laiteohjelmistolla varustettu SkyHawk auttaa minimoimaan kaatuneita kuvia ja seisokkeja kolminkertaisella työmäärällä tietokoneen kiintolevyyn verrattuna ja on valmis tallentamaan jopa 90 % ajasta, samalla kun se tukee jopa 64 HD-kameraa.

SkyHawk Smart

Innovatiivinen ImagePerfect-laiteohjelmisto tarjoaa sujuvan ja selkeän videon suoratoiston pysyviin ja ympärivuorokautisiin valvontaympäristöihin - auttaen varmistamaan, että yrityksesi suojaustaso on aina mahtava.

smartrec

turvallisuutta

Turvassa

Anna itsellesi äärimmäinen mielenrauha SkyHawk-valvontalaitteiden avulla, etkä koskaan missaa kehystä edes ankarissa ympäristöissä. SkyHawkin äärimmäinen kuormitusluokitus, alhainen virrankulutus ja NVR-valmis suunnittelu voivat parantaa pitkän aikavälin luotettavuutta. SkyHawk voi toimia turvallisesti myös käyttölämpötiloissa - 0°C - 70°C - kun taas iskunkestävät komponentit tarjoavat lisäsuojaa kentällä.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PNI-talon WiFi550 NVR -valvontapaketti ja 4 langatonta kameraa, 1,0 megapikseliä, mukana 1tb kiintolevy
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista