Motorola CLK446 asema

Motorola CLK446 kannettava PMR-radioasema, oikaisu, kanavaskannaus, 1100 mAh

Kannettava PNI DYNASCAN L88 -radioasema PMR 446 1600 mAH -paristolla

Kannettava PNI DYNASCAN L88 -radioasema PMR 446 1600 mAH -paristolla

Motorola CLK446 Plus kannettava UHF-radioasema, ohjelmoitava, 446 MHz

Ohjelmoitava kannettava Motorola CLK446 Plus UHF -radioasema
272,61 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
PNI-MTCLK446P

kuvan kuvaus

Innovatiivinen tekniikka:

Motorola CLK446 Plus kannettava UHF-radioasema on tyylikäs laite, uskomattoman monipuolinen, kevyt ja mukava kantaa mukana, se eroaa kaikista aiemmin käytetyistä kannettavista radioasemista.
CLK446 PLUS yhdistää ikonisen muotoilun erinomaisen suorituskyvyn ja päivittäisen kestävyyden kanssa. Ohut profiilinsa, äänivaihtoehtonsa ja intuitiivisen ergonomiansa ansiosta se on yksinkertainen mutta tehokas tuottavuustyökalu.
CLK446 PLUS -laitteen avulla henkilökuntasi voi tehdä yhteistyötä välittömästi, vastata nopeasti asiakkaille ja parantaa palveluita koko yrityksessä.
Innovatiivisen tekniikan ansiosta henkilökuntasi kuulee ja tulla kuulluksi ilman staattista sähköä tai häiriöitä. Voit luottaa siihen, että puhun selkeästi ja luotettavasti kattavuusjakson loppuun asti.

Lue LED-näyttö missä tahansa valossa

Korkean kirkkauden ansiosta voit lukea tiedot helposti myös aurinkoisissa olosuhteissa.
CLK:ssa on kirkas LED-näyttö, jonka avulla näet tärkeimmät tilapäivitykset, mukaan lukien aktiiviset kanavat, äänenvoimakkuustasot, skannaustila ja paljon muuta, yhdellä painikkeen painalluksella. Lisäksi tunnusomainen ilmoitusääni opastaa sinua, kun et voi katsella radionäyttöä.
CLK446 PLUS tarjoaa tehokkaan 1 W:n ulostulon 20 kanavan kapasiteetilla ja toistettavuudella.

kuvan kuvaus

kuvan kuvaus

Pitkä akunkesto

Kun työsi takia joutuu kommunikoimaan paljon, on tärkeää, että akku kestää pitkään. Tämä koskee kannettavaa Motorola CLK446 Plus - UHF - radioasemaa . Akun kesto on noin 10 tuntia, mikä on enemmän kuin tarpeeksi koko työpäivälle.

Käyttäjäystävällinen

Laajalla valikoimalla puettavia lisävarusteita voit kiinnittää aseman kaulanauhaan, takin klipsiin tai vyöhön. Käytä sitä mukavasti ranteessa tai käsivarressa. Loistavan LED-näytön avulla näet tilatiedot, kuten aktiivisen kanavan, äänenvoimakkuuden ja paljon muuta missä tahansa valossa.
Antenni on integroitu aseman runkoon äänenvoimakkuuden vähentämiseksi ja profiilin pitämiseksi tasaisena. Tämä asema on vain 98 mm pitkä ja 13 mm paksu, joten se on helppo kuljettaa ja pitää kädessä.

kuvan kuvaus

kuvan kuvaus

Paketti sisältää

Motorola CLK446 Plus asema
Vyön tuki
Seinävirtalähde
Akku
Ohjekirja
Kuulokkeet mikrofonilla
Toimisto laturi

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Motorola CLK446 Plus kannettava UHF-radioasema, ohjelmoitava, 446 MHz
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista