Passiivinen POE-jakaja

Passiivinen POE-jakaja PNI POE-P2 valvontajärjestelmiin

PNI RJ45-liitäntä Cat7 UTP -kaapelille

PNI RJ45 -liitäntä S/FTP CAT7 -kaapelille

Seagate SkyHawk HDD 4TB CCTV ST4000VX007 Sisäinen kiintolevy

Seagate SkyHawk HDD 4TB CCTV ST4000VX007 Sisäinen kiintolevy
167,51 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
PNI-ST4000VX007

näyttää

Katso lisää. Säilytä lisää.

DVR- ja NVR-laitteille optimoidut SkyHawk-tallennuslaitteet on viritetty 24 × 7 -tallennukseen jopa 10 TB:n kapasiteetilla. Parannetulla ImagePerfect-laiteohjelmistolla varustettu SkyHawk auttaa minimoimaan kaatuneita kuvia ja seisokkeja kolminkertaisella työmäärällä tietokoneen kiintolevyyn verrattuna ja on valmis tallentamaan jopa 90 % ajasta, samalla kun se tukee jopa 64 HD-kameraa.

SkyHawk Smart

Innovatiivinen ImagePerfect-laiteohjelmisto tarjoaa sujuvan ja selkeän videon suoratoiston pysyviin ja ympärivuorokautisiin valvontaympäristöihin – auttaen varmistamaan, että yrityksesi suojaustaso on aina mahtava.

smartrec

turvallisuutta

Turvassa

Anna itsellesi äärimmäinen mielenrauha SkyHawk-valvontalaitteiden avulla, etkä koskaan missaa kehystä edes ankarissa ympäristöissä. SkyHawkin äärimmäinen kuormitusluokitus, alhainen virrankulutus ja NVR-valmius suunnittelu voivat parantaa pitkän aikavälin luotettavuutta. SkyHawk voi toimia turvallisesti myös käyttölämpötiloissa - 0°C - 70°C - kun taas iskunkestävät komponentit tarjoavat lisäsuojaa kentällä.

Videoesitys

Seagate Skyhawk Surveillance HDD CCTV recommended for video surveillance DVR

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Seagate SkyHawk HDD 4TB CCTV ST4000VX007 Sisäinen kiintolevy
Arviosi