GPS-navigointijärjestelmä

GPS-navigointijärjestelmä + DVR PNI S916 PRO 7 tuuman näyttö Android 6.0:lla, 16 Gt muistia, 1 Gt DDR3 RAM-muistia

PNI L710 GPS-navigointijärjestelmä aurinkosuojalla, 7 tuuman näyttö, 800 MHz, 256 Mt DDR, 16 Gt sisäinen muisti, FM-lähetin

94,19 €
Saatavuus: Varastossa
SKU
PNI-L710

GPS-navigointijärjestelmä, PNI, 7 tuumaa, näyttö, näyttö

Vaivaton navigointi

Runsaan 7 tuuman näyttö , jonka resoluutio on 800 x 480 pikseliä ja kuvasuhde 16:9 , aurinkosuojalla varustettu PNI L710 GPS -navigointijärjestelmä tarjoaa selkeän ja yksityiskohtaisen näkymän tiestä. Suuren näytön avulla voit helposti tarkastella karttoja, reittiohjeita ja tärkeitä tietoja päästäksesi määränpäähäsi turvallisesti.

Vuorovaikutus PNI GPS -navigointijärjestelmän kanssa on nautintoa tarkan kosketusnäyttötekniikan ansiosta. Voit helposti ohjata ja navigoida valikoissa, syöttää uusia matkakohteita tai säätää asetuksia.

Jokainen näytön kosketus tunnistetaan välittömästi, mikä antaa sinulle täydellisen hallinnan GPS:ään.

Ylivoimainen suoritus

Suorituskykyisen keskusyksikön (CPU) ansiosta aurinkosuojalla varustettu PNI L710 GPS tarjoaa käyttäjälle nopean ja sujuvan navigoinnin ilman esteitä.

800 MHz:n käsittelytaajuus, ARM Cortex A7 -piirisarja ja 256 MB DDRAM-muisti varmistavat, että jokainen suoritettu komento on välitön ja ilman viiveitä.

Navigointijärjestelmän sisäinen tallennusmuisti on 16 Gt , mikä riittää karttojen ja muiden tiedostojen tallentamiseen. Lisäksi voit laajentaa GPS:n muistikapasiteettia lisäämällä siihen jopa 32 Gt:n microSD-kortin (ei sisälly).

GPS-navigointijärjestelmä, PNI, nopea prosessori, ARM, Cortex

GPS-navigointijärjestelmä, PNI, toiminnot, FM-lähetin, modulaattori

Sopii missä tahansa, milloin tahansa

Olitpa sitten autossa, linja-autossa, kuorma-autossa tai asuntovaunussa, PNI L710 GPS -navigointijärjestelmä on se, mitä tarvitset, kun tulet tielle. Riippumatta siitä, millaista ajoneuvoa ajat, navigointijärjestelmä on valmis antamaan sinulle tarkkoja ja räätälöityjä ohjeita pitkiä ja turvallisia matkoja varten.

PNI L710 on yhteensopiva useiden multimediatiedostomuotojen kanssa, joten voit nauttia musiikista, elokuvista ja valokuvista matkustaessasi. Navigaattorissa on FM-lähetin , jonka avulla voit suoratoistaa musiikkia tai muita äänitiedostoja autoradioon.

Valmiina tielle

PNI L710 erottuu ainoista GPS-navigointijärjestelmistä, joissa on aurinkosuoja, myös pakkauksen kahdella virtalähteellä. Toinen niistä voi jäädä autoon ja toinen voidaan pitää varana pidempiä matkoja varten.

Tuotelaatikosta löydät: navigointijärjestelmän aurinkosuojalla, imukuppitelineen ja GPS-pidikkeen, kaksi virtalähdettä, datakaapelin ja käyttöohjeen.

GPS-navigointijärjestelmä, PNI, paketin sisältö, virtalähde mukana, aurinkosuoja mukana

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PNI L710 GPS-navigointijärjestelmä aurinkosuojalla, 7 tuuman näyttö, 800 MHz, 256 Mt DDR, 16 Gt sisäinen muisti, FM-lähetin
Arviosi